Doelstellingen

Stichting ‘Il Rifugio’ heeft als doel het verzorgen van een vakantie voor kleine groepen kinderen en/of gezinnen, het betreft hier kinderen en/of gezinnen die om sociaal-maatschappelijke en/of financiële motieven erg weinig of geen ontspanningsmomenten hebben.

Wij willen ontspanningsmomenten creëren onder andere door het organiseren van (sport en spel) activiteiten, uitstapjes en workshops.

Wij willen een plek bieden met natuur, positieve energie en aandacht voor zij die het zo verdienen. Il Rifugio wordt daarnaast ook de ontmoetingsplek voor iedereen die zich verbonden voelt met energie en dat daar wilt delen in welke vorm dan ook.

Wij willen deze plek kosteloos aanbieden met behulp van donaties, in samenwerking met diverse organisaties en instellingen of andere vormen van hulp, zoals: klussen, het opzetten van activiteiten en meer. Om de stichting te ondersteunen kan deze plek ook gehuurd worden.

Door middel van ‘awareness’-campagnes op social media hopen wij hierdoor een vaste groep vrijwilligers te mogen verwelkomen die zich graag verbinden met onze droom zodat we deze samen waar kunnen maken!