Het Ontstaan

Het is nu bijna een jaar geleden dat we deze plek ‘bij toeval’ tegenkwamen… het voelde gelijk goed, fijne energie, rust in een prachtige omgeving. Blijkbaar moest dit zo zijn, want sinds kort is dit ook echt onze plek die we de naam ‘il rifugio’ hebben gegeven.

Uiteindelijk zal ‘il rifugio’ zijn waar we ons definitief willen gaan settelen, maar dat niet alleen… Dit is een plek om te delen! Dit willen we graag gaan doen met kinderen en/of gezinnen die dit goed kunnen ‘gebruiken’. Wij willen ze daar een fijne tijd/vakantie geven om nooit te vergeten als een klein stukje geluk. Deze kinderen en/of gezinnen zullen zowel vanuit Nederland als vanuit Polen (in samenwerking met stichting Intentio waar we natuurlijk ook nog deel van uitmaken) komen (en later waarschijnlijk ook vanuit Italië zelf).

Uiteraard wordt dit kosteloos aangeboden. Om dit te kunnen en mogen realiseren hebben Hans en ik een stichting opgericht: ‘il rifugio’.

We zitten begrijpelijkerwijs nog in de opstartfase… We hebben ‘wilde’ plannen en kunnen eigenlijk niet wachten om de volgende stappen te kunnen en mogen gaan zetten. Er moet worden opgeknapt, er wordt verbouwd… alles op het moment dat de tijd daar is.

Derhalve zijn wij op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen in het werkelijk maken van dit project. Dit kan doormiddel van sponsoring, donaties. Maar ook… in praktische vorm (klussen, helpen met – het opzetten van – activiteiten en meer). Alle hulp is welkom!

Tevens zullen het kleine en grote huis die onderdeel uitmaken van ‘il rifugio’ op momenten dat er geen activiteiten zijn worden verhuurd aan belangstellenden. Dit om deze plek te mogen omarmen in al haar schoonheid maar natuurlijk ook als inkomstenbron om ons doel te kunnen bereiken.

Wie ‘iets’ in welke vorm dan ook kan en wil bijdragen kan ons vanzelfsprekend benaderen. Wij kijken uit naar jullie reacties en zijn benieuwd.

Mocht je financieel iets bij willen dragen aan dit project, onze droom, dan kan dat door ‘iets’ over te maken op rekeningnummer: NL 83 INGB 0008 3507 11 t.n.v. Stichting ‘il rifugio’.

En natuurlijk… alle kleine beetje helpen om iets groot te maken!!!

Regelmatig zullen we op deze FB-pagina updates plaatsen over de vorderingen en jullie op de hoogte houden.